Skip to content

Latvala ny ledare

Latvala blir femte ledaren av rally Australien efter att Tänak tappat 18 sekunder på SS19. Rally Australien  har blivit lika dramatiska som övriga deltävlingar som varit i år. Lappi, Östberg, Tänak är några ledarna av detta rally. Hayden Paddon gör sitt bästa WRC rally i sin karriär med flera sträcksegrar och en tredje plats i totalen när två sträckor återstår. Mads Östberg imponerar även han varit i ledningen av rallyt men tappat men har kört upp sig till en fjärde plats. Esa -Pekka Lappi är på en femte plats i sin sista start för Toyota teamet. VM ledaren Sebastien Ogier är på en sjätte plats drygt minuten efter Latvala är nöjd med platsen som kan ge honom ännu en ny VM titeln eftersom värste konkurrenten Thierry Neuville på en åttoende plats drygt två minuter från topp trion.

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter