Skip to content

Östberg o Breen problem, Ogier går till attack

Efter 6 körda sträkor börjar bilar o däck i det tuffa förhållandet som Turkiet ger 40 grader varmt mycket steniga vägar är det som mött förarna hittils. Andreas Mikkelsen behåller ledningen men bara 1,9 före jagande Thierry Neuville som har jagande Christer Bofeldt, eller Christer Sandqvist som han också kallar sig Ogier Skoda Fabia R5 enbart 3 sekunder efter Mikkelsen. Craig Breen o Mads Östberg i Citroén stallet har problem , Östberg med dämparproblem och Breen punktering på SS5.  I WRC2 fortsätter Pontus Tidemand stadigt och är fortfarande tvåa efter nya ledaren Engelsmannen Chris Ingram även han i Skoda, Tidagare ledare Jan Kopecky är trea 17,3 efter Tidemand.  Emil Bergkvist i WRC fortsätter sin stadiga körning o säkerhet som han har visat denna säsong och är två i klassen 23,4 efter tysken Tannert.

Dela

Läs mer

P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter